Yritykselle

Onko yrityksellänne kansainvälisiin markkinoihin liittyvä idea tai ongelma, jota pitäisi selvittää? Vaasan ammattikorkeakoulun International business-opiskelijat voivat olla avuksenne. Opiskelijat voivat esimerkiksi tutkia kohdemaan markkinoita, miettiä markkinointia, selvittää vienti- ja tuontitoimintaa, tai kertoa millainen mielikuva yrityksestä syntyy kansainvälisestä näkökulmasta. He voivat myös suorittaa työharjoittelunsa tai tehdä opinnäytetyönsä yrityksellenne. Ota yhteyttä: yliopettaja Satu Lautamäki, puh.0400 113 990 tai satu.lautamaki@vamk.fi.

 

"Olin hyvin yllättynyt kansainvälisten business-opiskelijoiden otteesta, osaamisesta ja innostuksesta kehityshankkeeseemme. Se saikin uutta globaalia sävyä, kun ryhmä opiskelijoita tarkasteli kehitettävää tuotetta monen eri käyttöympäristön ja kulttuurin silmin. Tätä ryhmää kannattaa hyödyntää.

Erityisesti olimme kiinnostuneita käytettävyyden kehittämisestä, johon ryhmä paneutui innolla. Ehkä käyttäjälähtöisyyden puute onkin kansallinen heikkoutemme? Ilo ja innostus leimasi tätä työtä, jossa saimme olla mukana. Vaikutus olikin kaksipuolinen. Saimme uutta intoa ja otetta työhömme sekä ehkä osaksi valmiin vientiagenttiverkoston."

Kalevi Lystimäki | Toimitusjohtaja | EG Furnace Oy